Deltaga.nu

När vi tog fram Deltaga.nu var vårt mål att erbjuda främst idrottsevenemang ett verktyg som underlättar arbetet för arrangemangets funktionärer. Varje funktion är byggd för att det ska vara så snabbt och enkelt som möjligt att hantera samtidigt som det ger den flexibilitet som behövs för att kunna hantera ett arrangemangs växlande behov.


 1. Strömlinjeformat för arrangemang
  Det finns flera anmälningssystem på nätet som försöker att vara breda och passa alla. Vi inriktar oss helt mot dig som arrangerar idrottstävlingar och liknande arrangemang och har strömlinjeformat systemet för det - helt enkelt för att det ska vara snabbt, lätt och tydligt för dig att göra det du behöver!
 2. Enkel betalning
  Tillsammans med vår betalpartner ePay erbjuder vi en säker betallösning, som möjliggör för dig som arrangör att ta emot kortbetalningar utan att själv behöva teckna avtal för betalväxel och inlösen. Deltagare som anmäler sig betalar direkt med sitt kort för enklaste hantering och automatisk avprickning av inkomna betalningar.
  Vid behov kan vi även erbjuda betalning direkt till ert post-/bankgiro eller Swish. Då får deltagaren en betalningsinstruktion tillsammans med sin anmälningsbekräftelse som innehåller en unik betalningskod som ni använder för att identifiera och bocka av varje inkommande betalningar.
 3. Anmälningsstopp
  Det går att lägga upp flera anmälningsstopp för att ange olika kostnader beroende på när deltagaren anmäler sig. T.ex. ordinarie anmälan och efteranmälan, eller early bird-priser för de som anmäler sig tidigt.
 4. Klasser
  Du anger själv vilka klasser som ska gå att anmäla sig till och vad det ska kosta under varje anmälningsstopp.
 5. Lagtävling
  En vanlig klass tillåter enbart individuella deltagare, men du kan även skapa en lag-klass för att ta emot laganmälningar.
 6. Grupptävling
  Utöver vanlig lagtävling, där enbart laget ska få ett resultat, erbjuder vi en funktion som vi kallar grupptävling. Den kan man använda om deltagare i en eller flera individuella klasser även ska kunna bilda en grupp och tävla mot andra grupper. Det kan t.ex. vara att ett företags deltagare i en löpartävling även tävlar mot andra företag och summan av gruppens tider räknas
 7. Extra fält
  För att systemet ska passa så många som möjligt har vi valt att lägga till ganska få fält i anmälningsformuläret för deltagare. Känner du att du saknar något och vill få mer information från deltagaren kan du enkelt skapa egna fält som deltagaren får eller måste fylla i, t.ex. om deltagaren har en allergi eller vilket startled man vill starta i.
 8. Rabattkoder
  Om du vill genomföra en kampanj, eller kanske ge en rabattkod till en sponsor eller medlemmarna i en särskild träningsgrupp så kan du lägga till rabattkoder där du anger vad varje rabattkod ger för rabatt i respektive klass.
 9. Tilläggstjänster
  Vill du att deltagarna ska kunna köpa t.ex. t-shirt, boka tältplats eller andra tjänster lägger du upp tilläggstjänster för detta. Då får deltagaren möjlighet att boka/köpa dessa tilläggstjänster när de anmäler sig till ert arrangemang.
 10. Startlista
  Startlistan kan du publicera som PDF-fil, ladda hem som Excel-fil eller som csv-fil för import till tidtagningssystem
 11. Export och integration
  Vi kommer inom kort att erbjuda full integration med ett tidtagningssystem. Vi kommer även att erbjuda en funktion för att tilldela alla i startlistan ett startnummer som sedan följer med till ert tidtagningssystem. Allt för att underlätta ert arbete och knyta ihop säcken.
  Startlistor är dessutom förberedda för att integreras på er hemsida, så att det ser ut att vara en del av er webb istället för en fristående komponent. Vi har dessutom ett färdigt plugin för dig som använder Wordpress.
 12. Fungerar i telefon och surfplatta
  Alla delar av systemet är fullt utbyggda för att även fungera i mobila enheter, s.k. responsiv design. Med hjälp av en smartphone eller tablet kan era deltagare anmäla sig till ert arrangemang och du som arrangör kan administrera allting lika enkelt direkt i handen när du är på språng som hemma vid datorn!
 13. Fri support
  Behöver du hjälp att komma igång eller assistans med att plocka ut en annorlunda exportfil? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
 14. Ingen startavgift
  Är du nyfiken på hur anmälningssystemet fungerar eller osäker på om du får några deltagare? Lugn - det är gratis att prova och kostar inget om ingen anmäler sig!
 15. Även på engelska
  Har du internationellt deltagande kan du välja att visa ditt arrangemang på engelska istället. Då översätts tävlingsöversikt, anmälningsformulär, e-postutskick mm till engelska.
 16. Konstant utveckling
  Saknar du någon funktionalitet eller önskar något extra? Hör av dig till oss! Vårt anmälningssystem utvecklas konstant och vi är alltid hörsamma på hur vi kan göra arbetet enklare för dig som arrangör.

Vi erbjuder enkel och tillförlitlig tidtagning för flera olika typer av tävlingar. Vårt system bygger på RFID-teknik med chip som är integrerade i nummerlappen och som automatiskt registrerar en tid när deltagaren passerar mållinjen.

 • Vi trycker nummerlapparna och levererar dem i buntar om enl. önskade nummerserier och med önskad design.
 • Vi är på plats under tävlingen, monterar vår utrustning och övervakar systemet.
 • Vi ser till att alla deltagare får korrekt tid och levererar resultatlistor och live-resultat på webben.
 • Ni kan själva enkelt hantera efteranmälningar och göra ändringar i startlistan både innan och under loppet.
 • Vi erbjuder mellantidskontroller och speakerstöd.
 • Engångschip underlättar för dig som arrangör, då de inte behöver samlas in efter loppet.

Referenser

Följ länken för att se arrangemang som har använt Deltaga.nu som anmälningssystem: Genomförda arrangemang

Våra avgifter

Kontakta oss och berätta lite om ditt arrangemang så skickar vi en offert. Vi behöver uppgifter om förväntat antal deltagare, datum och plats, samt hur länge tävlingen väntas pågå.

Villkor

Till våra villkor